Pražská šunka Naše maso
Detailní popis produktu
Pražskou šunku nejvyšší jakosti vyrábíme podle původní české receptury z třicátých let. Dobře vychlazené týden odleželé kýty s kostí a kolenem z přeštíků nasolíme Pragandou a necháme minimálně dva týdny ležet v láku, kde se vytváří chuť a barva šunky. Potom se lehounce opláchnou v teplé vodě, aby se odsolil povrch, po osušení v teplé udírně se pozvolna vyudí na bukovém dřevu a několik hodin šetrně povaří v páře. Šunka je pak šťavnatá a má velmi jemnou zauzenou chuť!
Napůl řeznictví a napůl masná výroba. Amaso a výrobky z něj putují do většiny Ambi podniků a dalších desítek restaurací, hospod, koloniálů a e-shopů. Odběratele i dodavatele si pečlivě vybírají a maso se odebírá jen od prověřených farem.