Pečené vepřové Naše Maso
Detailní popis produktu
Vepřové ve vlastní šťávě – neobsahuje nic jiného než maso, sůl, pepř a koření.
Složení: vepřové maso z přeštických prasat 98 %, vepřové sádlo, hovězí vývar (hovězí kosti, mrkev, celer, petržel, koření), cibule, česnek, jedlá sůl, kmín bobkový list, pepř černý.
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.