Ocet Bejbl
Detailní popis produktu
Ocet, se kterým vše chutná lépe. Jablečný ocet z dubového sudu je klasika, kterou ocení každý purista. Kvasí z bio moštu, získaného z jablek ze Sadů sv. Prokopa v jižních Čechách, šestnáct měsíců v barrique sudech se středním výpalem, které octu dodávají hloubku a jemnou kouřovitost.
S Bejblovým octem dochutíte jakékoliv jídlo. Snadno s ním připravíte nezapomenutelnou zálivku do salátu, dokonalou marinádu anebo svěží koktejl! Můžete s ním také pokapat grilovanou rybu, zeleninu nebo ho použít jako nálev pro zavařování zeleniny.
Navíc, už jen s jedním shotem Bejblova octu denně, pomáháte svému trávení a zdravému mikrobiomu. Střevní mikrobiom, tzv. druhý mozek těla, následně napomáhá vašemu tělu udržovat si silnou imunitu a má pozitivní vliv na spoustu dalších důležitých mechanismů v těle.
Octárna, která nese jméno předků zakladatelů. Organicky fermentované octy z pražských Vršovic pro podporu trávení a imunity nebo k dochucení jídel. Bejblova octárna je závazek k poctivosti, řemeslné důslednosti a kvalitě.