Játrová paštika Naše maso
Detailní popis produktu
V Našem mase vzniká spoustu dobrot, a vznikla i tato lahodná játrová paštika.
Složení: vepřové maso 60 %, vepřová játra 25 %, vepřové sádlo, dusitanová solící směs (99,5 % jedlá sůl, 0,5 % dusitan sodný), pepř černý, zázvor, skořice, nové koření, muškátový ořech, cibule. Výrobek bez lepku.
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.