Džem Eska
Detailní popis produktu
Všechny džemy v Esce děláme ze sezónního českého ovoce. Většinu ovoce máme od pana Babjáka z Litoměřic nebo od malých pěstitelů. Přidáváme jen cukr a pokud je to třeba, tak trochu pektinu nebo kyselosti. Nejčastěji je podáváme k ovesné kaši, k loupáku nebo je najdete v našich sladkých koláčích.
Jahoda – Máme ho nejraději s Eska palačinkami.
Černý rybíz – Doporučujeme do lineckého cukroví i ke zvěřině.
Meruňka - Na chleba s máslem nebo do omáčky k jehněti.
Broskev - Do bílého jogurtu nebo na lívance.
Od jara do podzimu zavařujeme, nakládáme a fermentujeme sezónní suroviny od českých a moravských farmářů, abyste si je mohli vychutnávat po celý rok – vyzkoušejte naše marmelády, zavařeniny, tibi limonády nebo sirupy. Do vaší spíže přispějeme i dalšími výrobky od našich pekařů, ať už je to granola na snídani, nebo sušenky k odpolednímu čaji.