Dalamánek
Detailní popis produktu
Tradiční český dalamánek dokřupava vypečený na ohni z bukového dřeva. Skvělý na sendviče nebo jen tak s máslem.
Těsto zraje 16 - 18 hodin v dřevěných ošatkách, je zpracováváno ručním válením a potíráno slanou vodou. před pečením navážíme na požadovanou velikost. Peče se 10 -12 minut na vyšší teplotu. Dalamánek s dobře vypečenou kůrkou má velmi vláčnou střídku a vydrží měkký několik dní.
Od jara do podzimu zavařujeme, nakládáme a fermentujeme sezónní suroviny od českých a moravských farmářů, abyste si je mohli vychutnávat po celý rok – vyzkoušejte naše marmelády, zavařeniny, tibi limonády nebo sirupy. Do vaší spíže přispějeme i dalšími výrobky od našich pekařů, ať už je to granola na snídani, nebo sušenky k odpolednímu čaji.