BBQ omáčka Naše maso
Detailní popis produktu
BBQ omáčka vyrobená podle receptury šéfkuchařů Ambiente. Vyznačuje se uzenou chutí a neobsahuje žádná umělá barviva a konzervanty. Klasickou barbecue omáčku můžete použít k marinování i dochucení masa.
Použijte jako dip k masu nebo do marinád. Jde použít jako marináda na vepřová žebra, k trhanému masu i jako omáčka na dochucení.
Řeznictví Naše maso prodává hovězí z plemene čestr a wagyu, vepřové z přeštíků a uzeniny podle prvorepublikových receptur. Do řeznictví v Dlouhé ulici je dodává Amaso, které odebírá od tuzemských dodavatelů a v případě wagyu také z farmy Torikai v Japonsku. Řezníci se se svými dodavateli osobně znají, dbají na to, aby zvířata žila spokojený život a dohlížejí na porážku. Ve výrobně v Jenči pak maso sami bourají, nechávají zrát a vyrábějí z něj uzeniny.